Home » Belediye Haberleri » 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı!

Eki 29,2017 0 Yorum

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu ve bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıldönümü kutlamaları ilçemiz Dörtyol Meydanında saat 10:00’da başladı. Kutlamalara İlçe Kaymakamımız Sn. Turan ERDOĞAN, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşu Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Dörtyol Meydanında Kaymakamımız ve Belediye başkanımız öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, halkımızın ve protokolün bayramlarını kutladılar. Kutlamanın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Kaymakamımız Sn. Turan ERDOĞAN yaptı. Öğrenciler tarafından Cumhuriyet bayramı ile ilgili şiirler okundu, halk oyunu gösterileri yapıldı. Ardından İlçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerine hediyeleri verildi.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin tören geçişinin ardından Çay Belediyesi araçları alandan geçiş yaptı. Geçişin ardından kutlamalar son buldu.