Home » Belediye Haberleri » 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

May 19,2018 0 Yorum

Büyük kurtarıcı Atatürk’ün ilke ve fikirlerinin yaşatıldığı, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirildiği, gençlerimin eğitim, disiplin, görev anlayışı ve azimlerinin sergilendiği Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Çay IMKB Anadolu Lisesi Bando Takımı eşliğinde 09:30’de Belediye Düğün Salonu önünden halk yürüyüşü ile başlayan bayram kutlamaları İlçemiz Dörtyol meydanında Saat 10:00’da protokolün katılımıyla gerçekleşti. Kutlamalara, Kaymakam Sn. Turan ERDOĞAN, Belediye Başkanı Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Pazarağaç Belediye Başkanı Sn. Adem BULUT,  Sivil Tolum Kuruluşlarının temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Vatandaşlarımız, Öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Akif TAŞPINAR yaptı. Ardından Çay İMKB Anadolu Lisesi temsilen bir öğrenci Gençlik adına konuşmasını yaptı. Günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu. Çay İMKB Anadolu Lisesi öğrencileri halk oyunları gösterilerini sundular.
Sportif ve Kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilerine ödüllerinin verilmesinin ardından tören son buldu.