Home » Belediye Haberleri » 19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

Eyl 19,2017 0 Yorum

19 Eylül Gaziler Günü olması dolayısıyla Dörtyol Meydanında İlçe Kaymakam V. Sn. Ömer Faruk ÖZDEMİR, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI’ nın Atatürk Anıtına Çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J.IV.Kd.Çvş. Sn. İsmail ÖZKAN yaptı. Tören bitimi ardından Çay İlçe Jandarma Komutanlığına geçilerek gazilerimize ikram verildi, tebrikler kabul edildi.
Milli bağımsızlığımızı, vatanın milletle bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek maksadıyla vatanın her karış toprağında kanlarını akıtan, Türk tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimizi sevgi ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyoruz.