Home » Belediye Haberleri » 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Düzenlendi

Tem 16,2017 0 Yorum

T.C. Çay Kaymakamlığı koordinatörlüğünde düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımız demokrasi nöbetinde buluştu. Çay Kaymakamı Sn. Turan ERDOĞAN, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları ve İlçe Protokolünün katıldığı demokrasi nöbetinde vatandaşlarımız Milli İradeye Saygı için yürüdü.

İlçemiz Dörtyol Meydanında gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde Aziz Şehitlerimizin onuruna saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI gerçekleştirdi. Sonrasında İlçe Kaymakamı Sn. Turan ERDOĞAN günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı yaptı. Mehter Marşları eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Saat 00:13’te selaların okunması ile son buldu. Yüzlerce vatandaşımız sabah saatlerine kadar demokrasi nöbeti tutmaya devam etti.