Home » Belediye Haberleri » 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Düzenlendi

Tem 16,2018 0 Yorum

T.C. Çay Kaymakamlığı koordinatörlüğünde düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımız demokrasi nöbetinde buluştu. Demokrasi nöbetinde İlçe Kaymakamı Sn. Turan ERDOĞAN, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları ve İlçe Protokolü katıldı.

İlçemiz Dörtyol Meydanında gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde Aziz Şehitlerimizin onuruna saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okundu. Açılış konuşmasını Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI gerçekleştirdi. Ardından İlçe Kaymakamı Sn. Turan ERDOĞAN günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmayı yaptı. 15 Temmuz ile ilgili kısa video ve sinevizyon gösterisinin ardından darbe girişimi sırasında darbeciler tarafından şehit edilen vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla devam etti. Saat 00:13’te selaların okunması ile son buldu.