Home » Belediye Haberleri » 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ ü Anma ve Çelenk Koyma Programı

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ ü Anma ve Çelenk Koyma Programı

Kas 10,2017 0 Yorum

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün  79. yılının ardından büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Dörtyol Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk koyma törenine Kaymakamımız Sn. Turan ERDOĞAN, Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin ÇAĞRI, İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Atatürk Anıtına Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin Çelenk bırakılmasının ardından, sirenler çalınarak, saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenirken Türk bayrağımız yarıya indirildi.

Çelenk Koyma Töreninin son bulmasından sonra Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin Konferans Salonunda düzenlenen Anma programında katılımcılara öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Atatürk Oratoryo gösterisi yapıldı. Öğrencilerimizin, Ulu Önder’in hayatını ve kişiliğini anlatan konuşmalarından ve ona yazılan şiirlerini okumalarının ardından tören son buldu.