Home » Meclis Kararları » 08 Ocak 2016 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

08 Ocak 2016 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

Oca 26,2016 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 08 Ocak 2016 Cuma Günü Saat 19:00’ da yapmış olduğu 2016 Yılı Ocak Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

5018 sayılı Belediye Kanunun 18/k ve 25 nci maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 22 nci maddesi gereğince;Bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için gizli oyla Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi için meclis üyelerimizden kan adaylar arasında gizli oylama yapıldı. Oylama sonucu meclis üyelerimizden Ahmet GEZER, Mustafa SARIKAN, Mevlüt SARIÇİÇEK ve Mehmet TEKDEMİR’ in Denetim Komisyonu oluşturulmalarına gizli oylama sonucu karar verildi.

5393 sayılı Belediye Kanunun 18 nci maddesinin e) bendi gereğince; İlçemiz Dörtyol Mahallesi, tapunun 247 ada, 114 parsel ve 690 ada, 3 parselde kayıtlı bulunan taşınmazların satın alınmasını konulu Fen İşleri Müdürlüğünün hazırlamış olduğu müzekkere okunduktan sonra oylamaya geçildi. Yapılan işaretle oylama sonucu; İlçemiz Dörtyol Mahallesi, Körbağlar Mevkii, tapunun 247 ada 114 parsel de kayıtlı 839,51 m2 ve tapunun 690 ada, 3 parselde kayıtlı 3604,02 m2 kayıtlı bulunan taşınmazların Belediyemiz adına tescillerinin yapılması ve tapuda yapılacak tescil işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI’ ya tam yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

5393 sayılı Belediye Kanunun 18 nci maddesinin c) ve u) bendi gereğince; İlçemiz Dere Mahallesi, Arapyakası mevkii, tapunun 55 pafta,330 ada, 1 parselde kayıtlı bulunan taşınmazlara uygulama nazım imar planı yapımının konulu Fen İşleri Müdürlüğünün hazırlamış olduğu müzekkere okundu. Söz konusu halihazır planı yapılmış bulunan taşınmaz üzerinde turizmle alakalı uygulama ve nazım imar planı okunduğu şekliyle incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesi oylamaya sunuldu. Yapılan işaretle oylama Söz konusu halihazır planı yapılmış bulunan taşınmazlar üzerinde turizmle alakalı uygulama ve nazım İmar Planı yapımı oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.