Home » Meclis Kararları » 07 Aralık 2018 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

07 Aralık 2018 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

Ara 24,2018 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 7 Aralık 2018 Cuma Günü Saat 15.00’ da yapmış olduğu 2018 Yılı Aralık Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

2019 yılı Bütçe Kararnamesinin Onaylanması.

Yukarıda yer alan açıklama ve Kanunun hükümleri gereğince, konu incelenerek müzakere edilmiştir. İlgi Plan ve Bütçe Komisyon raporu göz önünde bulundurularak Mahalli idareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 29 ve 30ncu maddesinde sayılan kalemler okunup sinevizyon eşliğinde gösterimi yapılmış ve aynı yönetmeliğin 29 ncu maddesinin 7 nci fıkrasına göre ad okumak suretiyle oylamaya sunulmuştur. Yapılan oylama sonucu 2019 yılı bütçe kararnamesi ve bütçeyi oluşturan cetvelleri ile 2020-2021 yıllarının analitik gelir ve gider tahminleri mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

İlçemiz Dörtyol Mahallesi Tapunun 37 pafta, 194 ada, 3 nolu parselde kayıtlı alanda imar  planı değişikliğinin İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havalesi.

Yukarıda yer alan açıklama ve Kanunun hükümleri gereğince, görüşülmekte olan konu incelenerek müzakere edilmiştir. 5393 sayılı Belediye Kanunun 21 nci maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21 nci maddesi hükmü uyarınca, söz konusu imar planı değişikliği incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesi oylamaya sunuldu. Yapılan işaretle oylama sonucu söz konusu alandaki imar planı değişikliği mevcudun oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.