Home » Meclis Kararları » 06 Temmuz 2018 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

06 Temmuz 2018 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

Tem 19,2018 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 6 Temmuz 2018 Cuma Günü Saat 14:00’ da yapmış olduğu 2018 Yılı Temmuz Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanunun 2. maddesi uyarınca İlçemizde yangın tehlikesine maruz sahaların tespitinin görüşülmesine dair hazırlanan müzekkere okunup, konu üzerinde yapılan görüşmeler  neticesinde, karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu İlçemizde yangın tehlikesine maruz sahaların tespitine ilişkin haritada belirlenmiş olan sahalar mevcudun oybirliği ile kabul edildi.

İlçemiz Cumhuriyet Köyü, Göycekaş mevkii, tapunun K-25-C-20-A-1-D  pafta,858 parselin bulunduğu alanda nazım ve uygulama imar planı yapımının görüşülmesine dair hazırlanan müzekkere okunup, konu üzerinde yapılan görüşmeler neticesinde, karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu Belediye Meclisince, Kanun hükümlerine uymadığından iptal edilmesi mevcudun oybirliği ile kabul edildi.

İlçemiz Pınarkaya Köyü, Çayyolu mevkii, tapunun K-26-D-17-A-2-D pafta,162 ada 11 nolu parselin bulunduğu alanda  nazım ve uygulama imar planı yapımının görüşülmesine dair hazırlanan müzekkere okunup, konu üzerinde yapılan görüşmeler neticesinde, karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu Belediye Meclisince, Kanun hükümlerine uymadığından iptal edilmesi mevcudun oybirliği ile kabul edildi.