Home » Belediye Haberleri » 05 Mayıs 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

05 Mayıs 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

May 18,2017 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 05 Mayıs 2017 Cuma Günü Saat 15:00’ da yapmış olduğu 2017 Yılı Mayıs Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 14. maddesi ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 40. maddesi gereğince, plan ve bütçe komisyon raporu, sinevizyon eşliğinde sunumu yapılmış olup, oylamaya sunulmuştur. Yapılan oylama sonucu 2016 yılı Bütçe Kesin Hesabı oybirliği ile kabul edildi.

Belediyemizin düzenlemiş olduğu Satranç Turnuvası kapsamında dereceye girenlere 5393 sayılı Belediye Kanunun 14. maddesinin b) bendi uyarınca, ödül verilmesi hususları görüşülerek, Çay Beylediyesi 2. Satranç Turnuvasının düzenlenmesi ve düzenlenecek olan turnuvada dereceye girenlere toplamda 11.500,00 TL para ödülü verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

İlçemiz Cedit Mahallesi, tapunun 198 ada, 43, 44, 59 ve 60 nolu parsellerini kapsayan ada da 5393 sayılı Belediye Kanunun 18. maddesinin c) ve u) bendi gereğince, imar planı değişikliği, İmar ve Bayındırlık  Komisyon raporu göz önünde bulundurularak oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınan imar planı değişikliği oybirliği ile kabul edildi.