Home » Belediye Haberleri » 05 Haziran 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

05 Haziran 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

Haz 21,2017 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 09 Haziran 2017 Cuma Günü Saat 15:00’ da yapmış olduğu 2017 Yılı Haziran Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

İller Bankası A.Ş. den çift kat sathi asfalt kaplama ve sıcak asfalt yapımı için kredi talebi kanun hükümleri gereğince, müzakere edilerek karara bağlanmak suretiyle oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu krediye konu işle her türlü işlemi yapması için Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI’ya tam yetkinin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

İller Bankası A.Ş. den kilitli parke taşı ile yol yapım işi için, kredi talebin kredi talebi kanun hükümleri gereğince, müzakere edilerek karara bağlanmak suretiyle oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu krediye konu işle her türlü işlemi yapması için Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI’ya tam yetkinin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

İlçemiz Tekke Mahallesi, Yalvaç Caddesi mevkii, tapunun 76 pafta, 301 ada, 10 nolu parselde kayıtlı taşınmazda kamulaştırma iş ve işlemlerinin görüşülmesi, kanun hükümleri gereğince, müzakere edilerek karara bağlanmak suretiyle oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu söz konusu taşınmazın Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 18. Bölge Müdürlüğü adına kamulaştırılması ve tapuda yapılacak iş ve işlemlerde Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI’ya yetkinin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

İlçemiz Vakıf Mahallesi, Baloğlu mevkii tapunun imar planı değişikliğinin görüşülmesi, kanun hükümleri gereğince, müzakere edilerek karara bağlanmak suretiyle oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu söz konusu alanda İmar Planı Değişikliği oybirliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havle edildi.

İlçemiz Aktaş Mahallesi imar planı değişikliğinin görüşülmesi, kanun hükümleri gereğince, müzakere edilerek karara bağlanmak suretiyle oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu söz konusu alanda İmar Planı Değişikliği oybirliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havle edildi.