Home » Meclis Kararları » 04 Ağustos 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

04 Ağustos 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

Ağu 18,2017 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 04 Ağustos 2017 Cuma Günü Saat 15:00’ da yapmış olduğu 2017 Yılı Ağustos Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

İlçemiz Cumhuriyet Köyü, Gökçekaş mevkii, tapunun 1-4 pafta, – ada, 858 nolu parselin bulunduğu alanda, nazım ve uygulama imar planı yapımının incelenmek üzere  İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesi yapılan işaretli oylama sonucu oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonun rapor ve ekleri okunup Kanun hükümleri gereğince, incelenmiş ve müzakere edilerek oylamaya sunulmuştur. Yapılan oylama sonucu nazım ve uygulama imar planı yapımı oybirliği ile kabul edildi.

İlçemiz Pınarkaya Köyü, Çayyolu mevkii, tapunu K-26-D-17-A-2-D pafta, 162 ada, 11 nolu parselin bulunduğu alanda, nazım ve uygulama imar planı yapımının incelenmek üzere  İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmesi yapılan işaretli oylama sonucu oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. İmar ve Bayındırlık Komisyonun rapor ve ekleri okunup Kanun hükümleri gereğince, incelenmiş ve müzakere edilerek oylamaya sunulmuştur. Yapılan oylama sonucu nazım ve uygulama imar planı yapımı oybirliği ile kabul edildi.