Home » Meclis Kararları » 03 Mayıs 2019- Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

03 Mayıs 2019- Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

May 16,2019 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 15.00’da yapmış olduğu 2019 yılı Mayıs Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantı kararları;

2018 Yılı Bütçe Kesin Hesabı

Yukarıda yer alan açıklama ve Kanun hükümleri gereğince konu işlenip müzakere edildi. İlgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu göz önünde bulundurularak 5393 sayılı Belediye Kanunun 18/b ve 64. ncü maddesi ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe yönetmeliğine göre hazırlanmış olan 2018 yılı Kesin Bütçe Hesap Raporu okundu. Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 29.ncu maddesinin 7 nci fıkrasına göre ad okumak suretiyle oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucu 2018 yılı Bütçe Kesin Hesabı mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ödeneğinin Belirlenmesi

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldırım’a belediye başkanına verilen ödeneğin 2/3’ünü aşmamak üzere Belediye Meclisi tarafından belirlenecek aylık ödeneğin belirlenmesi konusunun, 5393 sayılı Belediye Kanunun 21 nci maddesi ile Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21 nci maddesi uyarınca, ihtisas komisyonuna havale edilmeden meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanılması oylamaya sunuldu. Yapılan işaretle oylama sonucunda konu meclis toplantısında görüşülerek karar bağlanması mevcudun oy birliği ile kabul ile kabul edildi.

Yukarıda yer alan açıklama ve Kanun hükümleri gereğince konu işlenmiş ve müzakere edilerek karar bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretle oylama sonucunda meclis üyesi Mustafa Yıldırım’a aylık net 4 bin Türk lirası ve SGK prim ve vergi giderlerinin karşılanması oy birliği ile kabul edildi.