Home » Meclis Kararları » 03 Mart 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

03 Mart 2017 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

Mar 14,2017 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 03 Mart 2017 Cuma Günü Saat 15:00’ da yapmış olduğu 2017 Yılı Mart Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

İlçemiz İstasyon Mahallesinde bulunan Demiryolu Kümeevler Sokak isiminin Sarıkoç Sokak olarak değiştirilmesi konusu Kanun hükümlere gereğince incelenmiş ve müzakere edilerek karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu Demiryolu Kümeevler Sokak isiminin Sarıkoç Sokak olarak değiştirilmesi oybirliği ile kabul edildi.

İlçemiz Küme Sokak isiminin Balıklı Sokak olarak değiştirilmesi konusu Kanun hükümlere gereğince incelenmiş ve müzakere edilerek karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu  Küme Sokak isiminin Sarıkoç Sokak olarak değiştirilmesi oybirliği ile kabul edildi.