Home » Meclis Kararları » 03 Ağustos 2018 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

03 Ağustos 2018 – Meclis Toplantısında Alınan Kararlar

Ağu 24,2018 0 Yorum

Çay Belediye Meclisinin 03 Ağustos 2018 Cuma Günü Saat 15:00’ da yapmış olduğu 2018 Yılı Ağustos Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu meclis toplantısına ait meclis toplantısı kararları:

İlçemiz Aktaş Mahallesi tapunun 52 Ada,256 Parselde kayıtlı bulunan alanda, 5393 sayılı Belediye Kanunun 18/c ve u bendi  maddesi uyarınca, imar planı değişikliğine ait İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi konusu, kanun hükümleri gereğince, incelenmiş ve müzakere edilerek karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu İmar Planı değişikliği oybirliği ile kabul edildi.

Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Vakıf Mahallesi, Baloğlu Sokak, No:68 adresinde yer alan taşınmazın Devlet İhale Kanunun 64. maddesi uyarınca, 10 yıl müddetle kiraya verilmesi konusu kanun hükümleri gereğince, incelenmiş ve müzakere edilerek karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu adreste yer alan taşınmazın 10 yıl müddetle kiraya verilmesi mevcudun  oyçokluğu ile kabul edildi.

Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Cedit Mahallesi, Şehit Cengiz Caddesi,No:2 adresinde yer alan taşınmazın Devlet İhale Kanunun 64. maddesi uyarınca, 10 yıl müddetle kiraya verilmesi konusu kanun hükümleri gereğince, incelenmiş ve müzakere edilerek karara bağlanmak üzere oylamaya sunuldu. Yapılan işaretli oylama sonucu adreste yer alan taşınmazın 10 yıl müddetle kiraya verilmesi mevcudun  oyçokluğu ile kabul edildi.

İlçemiz Vakıf Mahallesi, İstasyon Mevkii, tapunun 80 ada,12 parseld, 451 ada 442 ada 17 parsellerin bulunduğu alanda, nazım ve uygulama imar planı yapımı ve imar planı değişikliğinin görüşülmesine dair hazırlanan müzekkere okunup, konu üzerinde yapılan görüşmeler neticesinde; İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.